Κατασκευαστής Διαφημιστικών Λαμπιονιών

Αυτή την σελίδα σας δείχνει την διαδικασία παραγωγής των χάρτινων φαναριών και λαμπιονιών μας. Ακολουθήστε μας για να αισθανθείτε ως ένα ς μέρος της ομάδας μας. Όλα τα προσαρμοσμένα φαναράκια μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Τα χάρτινα φανάρια και λαμπιόνια μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπό ή το εμπορικό σήμα σας πάνω τους για μια ενδιαφέρον προωθητική ιδέα.

Προσαρμοσμένα Τυπωμένα Χάρτινα ή Υφασμένα Λαμπιόνια
Κατασκευαστής Διαφημιστικών Λαμπιονιών
Η διαδικασία ξεκινάει με το έργο τέχνης. Όταν λάβουμε το τελικό σχέδιο το κόβουμε από χαρτί ή ύφασμα όσες φορές απαιτεί η παραγγελία. Μετά κολλάμε τα κομμάτια ένα ένα στα φαναράκια σας.

Κατασκευαστής Διαφημιστικών Λαμπιονιών και Φαναριών

Κατασκευαστής και Προμηθευτής Διαφημιστικών ΛαμπιονιώνΚατασκευή Σύρματος Λαμπιονιού

Οι εργάτες μας πρέπει να προετοιμαστούν σύρματα ως πλαίσιο για τα λαμπιόνια. Όταν τα λαμπιόνια είναι χάρτινα, χρησιμοποιούμε μπαμπού για τον πλαίσιο.

Κατασκευαστής Διαφημιστικών Λαμπιονιών και Φαναριών για Προώθηση

Καλούπι Φαναριού
Επαγγελματικός Κατασκευαστής Διαφημιστικών Λαμπιονιών
Αυτό είναι ένα καλούπι που χρησιμοποιείται και για χάρτινα και για υφασμάτινα λαμπιόνια και φαναράκια. Έχουμε καλούπια διαφορετικών μεγεθών για να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές απαιτήσεις και προδιαγραφές σας.

 


Κατακσευαστής Προωθητικών Λαμπιονιών και Φαναριών

Κόλληση Χαρτιού στα Λαμπιόνια σας
Για να σχηματιστεί το τελικό προϊόν, οι εργάτες μας τυλίγουν το σύρμα ή το μπαμπού στο καλούπι και μετά κολλάνε τα τυπωμένα κομμένα σχέδια ένα ένα στα λαμπιόνια ή φαναράκια.

Κατασκευαστής Χάρτινων Λαμπιονιών

Τα χάρτινα ή υφασμάτινα λαμπιόνια μας συσκευάζονται ισοπεδωτικά. Κάθε λαμπιόνι έρχεται με ένα καλώδιο επέκτασης, ενώ μερικά είναι ήδη με μπαταρίες και λαμπτήρες. Συσκευάζονται ατομικά σε διαφανείς OPP σακούλες. Αν προτιμάτε άλλος τρόπος συσκευασίας απλά επικοινωνήστε μαζί μας.
Κατασκευαστής Προσαρμοσμένων Διαφημιστικών ΛαμπιονιώνΚατασκευαστής Διαφημιστικών Λαμπιονιών Συσκευασίες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


− ένα = 0

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>