Φωτιστικά Φαναράκια επί Παραγγελία

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα ηλεκτρικά καλώδια λαμπιονιών μας. Όλα τα ηλεκτρικά καλώδια μας καλύπτουν τις προδιαγραφές του UL. Βρείτε το κατάλληλο είδος που ταιριάζει στην διακόσμηση του χώρου σας.

Κανονικό Ευρωπαϊκό Καλώδιο για Φωτιστικά Φαναράκια επί Παραγγελία

Φωτιστικά Φαναράκια Το ατομικό καλώδιο είναι 11 ίντσες μακρύ και είναι για εσωτερική χρήση. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο διακόπτη και κανονικό ευρωπαϊκό βύσμα. UL εγκεκριμένο. Μπορεί να προσαρμοστεί και να κατασκευαστεί χωρίς τον διακόπτη.

Χρώμα Καλωδίου: Άσπρο ή Μαύρο
Ελάχιστη Παραγγελία: 500 σετ

Κανονικό Αμερικάνικο Καλώδιο για Φωτιστικά Φαναράκια επί Παραγγελία

Φωτιστικά Φαναράκια Αμερικάνικο Καλώδιο Αυτό το ατομικό καλώδιο είναι 11 ίντσες μακρύ και είναι για εσωτερική χρήση. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο διακόπτη και κανονικό αμερικάνικο βύσμα. UL εγκεκριμένο. Μπορεί να προσαρμοστεί και να κατασκευαστεί χωρίς τον διακόπτη.

Χρώμα Καλωδίου: Άσπρο ή Μαύρο
Ελάχιστη Παραγγελία: 500 σετ

Σετ Καλωδίων με 10 Πρίζες

Φωτιστικά Φαναράκια Κιτ Καλωδίου 15 πόδια λευκό καλώδιο με 10 πρίζες, κάθε σε απόσταση 18 ιντσών. Αυτό το σετ καλωδίου περιλαμβάνει σαφείς λαμπτήρες 10G40. Ta βύσματα είναι UL εγκεκριμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φανάρια με διάμετρο έως 12 ίντσες. Το μήκος και την απόσταση είναι προσαρμόσιμα.
Χρώμα Καλωδίου: Άσπρο, Μαύρο ή Πράσινο
Ελάχιστη Παραγγελία: 500 σετ

Σετ Καλωδίων LED

Φωτιστικά Φαναράκια LED 15 πόδια λευκό καλώδιο με 10 πρίζες, κάθε σε απόσταση 18 ιντσών. Αυτό το σετ καλωδίου περιλαμβάνει 10 λαμπτήρες LED. Ta βύσματα είναι UL εγκεκριμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φανάρια με διάμετρο έως 12 ίντσες. Το μήκος και την απόσταση είναι προσαρμόσιμα.

Χρώμα Καλωδίου: Άσπρο, Μαύρο ή Πράσινο
Ελάχιστη Παραγγελία: 500 σετ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


έξι − = 4

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>